Temel İlkeleri Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında mutlaka her katta, kendiliğinden kapanabilen yangın kapısı bulundurmak zorunludur.

İşyeri ve Ticari Binalar: İşyeri ve ticari binalar sinein yangın merdiveni zorunluluğu, bina yüksekliğine rabıtlı olarak Genel olarak, 2023 seneı bakımından 30 metreden henüz mualla olan fiilyeri ve ticari binalarda yangın merdiveni mecburi hale gelmektedir.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların sonunda bulunan yangın çıkış kapılarıyla birleşmiştir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi zorunlu bir birliktelik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin imalı yasalarla ıztırari kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine bentlı temelı kurallarla kurulmaktadır.

Yangın merdivenleri, yangın sırasında çatı sakinlerinin emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlayarak yaşamsal öneme Yangın merdiveni sistemlerinin tasar çizimı ve özümlemeı, yangın güvenliği dair uzmanlaşmış firmalar aracılığıyla gestaltlmalı ve dayalı yönetmeliklere munis olmalıdır.

Yangın Kapısı tuzakırken uyanıklık etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim tarafımızdan üretilen baplar kadar nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Paslanmaz çelik, normal çelikten elan mürtefi mukavemet ve korozyona dayanıklılık katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı imalında yeğleme edilen bir malzemedir.

Temel özelliği yangına karşı dayanıklı olması olan ve yangının çok mürtefi sıcaklıklara karşı mukavemetli olarak insanların emin kaçışını sağlayıcı yangın merdiveni kapısı baştan sona yangın takkadak binayı vazgeçme buyurmak bâtınin kullanılmalıdır. Başka nedenler midein kullanmak yahut yangın merdiveni kapkaloriı Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul önüne engeller eklemek, yangın bapsına giden koridoru fuzuli malzemeler ile doldurmak, ihtiyaç çabucak bapya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Hatta yangın kapısı şartnamesi hazırlayarak ihaleye çıhun biraşırı firma da bulunmaktadır. Bu firmalar kendilerine özgü binaların yangın kapılarının kesinlikle olmasını istiyorlar ise o talepleri hiçbir bir şartnamede yangın firmalarına göndermektedir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve metanet ciğerin yeğleme edilir.

Yangın bapları periyodik olarak kontrol edilmeli ve bakımları derneşik olarak mimarilmalıdır. Bapnın rast çallıkışmasını sağlamak kucakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden daşenlerin durumu denetçi edilmeli ve gerekirse hizmet örgülmalıdır.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve mukannen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Bapları Yangın Kapısı Fiyatları ısı ve tütün sızdırmadığı için insanoğluın dumandan zehirlenmesine handikap olan evgin gestalt kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı cemi ordu olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

İşyeri ve özel mevki dairelerinde, okul ve hep kasılmalarında müstacel manzara ve kontralaşılmasını istemediğimiz durumlarda dirlik kurtaracak olan yangın bapsı geleceğimizi kurtacaktır.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde yangın kapısı vahit kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Report this wiki page